Aktualno

Od 30. novembra do 4. decembra 2015 so se zvrstili dnevi odprtih vrat v enotah VDC Murska Sobota.

V vseh enotah so na dan odprtih vrat uporabniki in zaposleni pripravili dogodek, s katerim so se predstavili obiskovalcem. Pripravili so tudi zanimivo  prodajno razstavo.

Tako je v ponedeljek, 29. novembra v enoti VDC Ljutomer bila izvedena predstava Zimska pravljica. V  torek, 1. decembra so se predstavile samozagovorniške skupine v enoti VDC Gornja Radgona, ki delujejo v vseh enotah zavoda. V sredo, 2. decembra  je potekal dan v enoti  Murska Sobota, uporabniki so predstavili svoje delo skozi predstavo VDC-jeve štorije. Njihovi ustvarjalnosti je prisostvoval župan MOMS dr. Aleksander Jevšek. Prisotnost župana je bila za vse zaposlene in uporabnike nepozaben  dogodek.  Četrtek, 3. decembra nas je delovna skupina, ki skrbi za neodvisno življenje invalidov v MOMS, povabila na predstavitev  dejavnosti v Pokrajinsko in študijsko knjižnico v Mursko Soboto.

Zadnji dan v okviru tedna odprtih vrat se je predstavila enota VDC Lendava. Njihova 30. letno delovanje smo obeležili v Domu starejših Lendava. Na dogodku so nastopili pevski zbor VDC Murska Sobota, v katerem pojejo pevci iz enote Ljutomer in Murska Sobota, folklorna in dramska skupina enote Lendava, s strani svojcev gospa Kelenc  in župan Občine Lendava, mag. Anton Balažek.  Župan je podelil enoti Lendava priznanje za 30 let delovanja.

Veselili smo bili slehernega obiska in se vsakemu  iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.

[margin margin_top=”30px”][vc_gallery type=”image_grid” images=”2417,2418,2419,2420,2421″]